NONNO'S

NONNO'S Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 573 beoordelingen
21 sep 2021 om 22:26 Super goede pizza’s! Zeker eeen aanrader
18 sep 2021 om 20:06 Pizza was redeliuk tot oké, maar niet meer warm. Bezorging was dan ook vrij traag.
13 sep 2021 om 8:55 Prima pizza weer! bezorgtijd vandaag circa 60 minuten.
12 sep 2021 om 20:21 Gewoon de lekkerste van Alkmaar!
12 sep 2021 om 18:20 Het was weer ontzettend lekker, ik bestel hier wekelijks omdat het consistent top is. De pizza boden en saus zijn beide perfect. Vindt het wel jammer dat alles wat ik normaal bestel een euro duurder is geworden, ik ga hierdoor wat vaker moeten overslaan.
12 sep 2021 om 17:31 Heerlijke pizza en heerlijke pasta. Wij gaan hier vaker bestellen!
10 sep 2021 om 20:20 Ik bestel hier altijd mijn pizza want dit is de beste!
9 sep 2021 om 20:55 Pizza lekker warm en gesneden! Snelle en vriendelijke bezorging.
7 sep 2021 om 22:22 Eindelijk een keer een restaurant dat een smakelijke pizza levert. Hulde. Ik ga vaker bij jullie bestellen!
1 sep 2021 om 20:42 Pizza was goed heet en hele vriendelijke bezorger. Echt een aanrader!
30 aug 2021 om 10:43 Eerste keer dat ik hier bestel: super! Ik belde om te vragen of ik mijn bestelling nog totaal mocht wijzigingen en dit vond Mateo geen probleem, hij was erg vriendelijk en behulpzaam. Pizza was heel snel, warm en gesneden! Aardige bezorger! Top!
27 aug 2021 om 22:51 Het eten was verschrikkelijk lekker en de bezorger liet zijn lul zien vandaar 2 keer een 5 sterren beoordeling. Ik hoop jullie met deze beoordeling verder op weg te kunnen helpen, de groeten!